Stucadoor

Stucadoor met 25 jaar ervaring in het vak

StucadoorBij verbouwingen in en om het huis is een stucadoor erg belangrijk omdat het voor jarenlang aan uw wensen moet voldoen. Bent u opzoek naar een stucadoor in de omgeving van Zeist? Biemans Stucadoorsbedrijf BV van de Kant heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het vak. Wanneer u kiest voor Biemans Stucadoorsbedrijf BV dan bent u verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Pleisterwerk

Één van de werkzaamheden die Biemans Stucadoorsbedrijf BV uitvoert is het Pleisterwerk. Pleisterwerk wordt onderverdeel in drie categorieën:

  • Glad pleisterwerk
  • Spuit pleister
  • Sier pleister

Glad pleisterwerk

Glad pleisterwerk is “de afwerking” van deze tijd. Deze afwerking is zeer arbeidsintensief aangezien de pleisterlaag “handmatig” op de huidige ondergrond moet worden aangebracht.

Spuit pleister

Biemans Stucadoorsbedrijf BV  heeft een bijzonder aanbod van decoratieve sier- en spuitpleisters. Deze zijn van zeer hoge kwaliteit. Bijvoorbeeld spachtelpleister, structuurpleister en barokpleister.

Sier pleister

De krabpleister wordt in een ± 15-18 mm dikke laag, veelal machinaal, aangebracht op de wapeningslaag.

Wilt u graag een afspraak met onze stucadoor? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn de bouwstenen van onze bedrijfsvoering.

bel-terug

offerte

Uw naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Opmerking

captcha